пятница, 8 февраля 2013 г.

карта сіл україни

люди, политика, село, экономика

Социальная пропасть

З 27.03.2012 30.03.1012 у м. ¶вано-Франквську вдбулися семнари обмни, на яких були присутн активсти, представники громадських органзацй та органв мсцевого самоврядування. Активсти з сл та малих мст Схдно, Центрально, Захдно Украни та АР Крим мали можливсть ознайомитись з позитивним досвдом громад сл Старий Лисець та Старуня ¶вано Франквсько област, а також обмнятись власним досвдом. Учасниками семнарв обмнв обговорен найбльш актуальн питання, а саме: проблеми малих населених пунктв, стратегчне планування розвитку громад, методи самоорганзац мсцевого населення, проблематика взамод мж органами мсцевого самоврядування та громадами.

Новини проекту «Вдродження громадських нцатив в селах та малих мстах Украни», що реалзовуться в рамках програми «Схд-Схд: партнерство без кордонв»  «Громадянське суспльство та належне врядування» за фнансово пдтримки Мжнародного фонду Вдродження.       

вдродження, культура, проект, село, соцум

"Вдродження громадських нцатив в селах та малих мстах У-и"

В результат конкурсного вдбору анкет по проекту «Вдродження громадських нцатив в селах та малих мстах Украни», були зроблен висновки щодо активност та нцативност населення з сл та малих мст Украни, як вдображаються на карт активност проекту:

вдродження, село, соцум

Вдродження громадських нцатив в селах та малих мстах Укр-и

Заметки с меткой «село»

22 года, дева, познакомится с парнем в возрасте 20-30 лет

все разделы спрятать разделы

Комментариев нет:

Отправить комментарий